K – TEEN TOUR omgång 5 – 17 Augusti 2019 (Waxholms GK)

2019-08-17 All day
Waxholms golf, Askrikevägen, Vaxholm, Sverige

Teen Tour presented by Golfstore 2019

På Teen Tour kan du som är mellan 13 och 21 år tävla på den nivån som passar dig. Touren har tre färdighetsnivåer, First, Future och Elite.

Har du spelat klubbtävlingar och distriktstouren och känner dig redo för att spela scratchtävling (utan handicap) är Teen Tour nästa steg att ta.

Du startar på First och när dina färdigheter ökar kan du ta steget upp till nästa nivå som är Future.

Elite är tourens högsta nivå och dit når du efter att ha etablerat dig på Future och spelat tillräckligt bra för att knipa en av de åtråvärda platserna på Elite.

Du når nästa nivå genom en uppflyttningsplats från nivån under eller tillräckligt med rankingpoäng för att bli uttagen genom rankingen.

Under året kan du under varje omgång av Teen Tour samla poäng på Teen Tour Order of Merit och har du hamnat tillräckligt långt upp i listan får du möjlighet att spela den stora tourfinalen som i år spelas på Skogaby Golfklubb.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/izastahlevi.com/httpdocs/wp-content/plugins/event-calendar-wd/views/single-event.php on line 475