Hoppa till innehåll

VINST – Teen Tour Omgång 5 – Lidingö GK – 21 Aug 2021

  • av

Wow vilken tävling, efter 36 hål så var jag och Denise Paulsson på delad första plats, så det blev omspel på första hålet, jag slog ned i bunkern, Denise slog ned i bunkern. Densie kom inte upp ur bunkern på första slaget så slog ett slag till över green, jag slog mitt bunkerslag 1,5 meter från flaggan. Densie sänkte sin 7 meters chip rakt i hål för 4slag, jag var tvungen att sätta min 1,5 meters putt för vinst och det gjorde jag, wow vilken skön känsla när den satt i hål för ett säkert par:)

Klicka på länken för att se resultatet från tävlingen:

https://mingolf.golf.se/Competition/3017005#/competition/3017005/results

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *