Teen Tour Future Omgång 5 – 22 Augusti 2020 (Waxholm GK)

Idag var det ungefär som några andra tävlingar denna säsong en riktig Berg-O-Dal-Bana i resultat-listan:) vi spelade 27 hål idag, min rygg är fortfarande inte bra så när jag slår drivers och hybrider så gör det tyvärr ont:(. Första 18 hålen så gick jag på 88 slag man kan lugnt säga att inget gick som jag ville, låg på 11e plats på första 18 hålen. Så det vara bara att bryta ihop och komma igen och det gjorde jag verkligen jag gjorde 2 birdies på sista varvet som bara var 9 hål sköt -1 under par med mersmak, hade 3 korta birdie puttar som jag brände så det kunde ha blivit hur bra som helst. Men jag var bäst sista rundan med -1 under par (Golfdata.se skrev ändå att man hade 78 slag på 18 hål fast vi bara spelade 9 hål), slutade sedan sammanlagt på en 10e plats i tävlingen, gjorde 3 Birdies för dagen.

Klicka på länken för att se resultatet:

https://mingolf.golf.se/Competition/2525246#/competition/2525246/results/2490532

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *