Junior KM – 17 Augusti 2020 – Ågesta GK

Idag var det dags för Junior KM, man tror att det skall vara lättare att vinna när man vunnit mästerskapet flera gånger, men det är det inte, mer press får man på sig och det är så det skall vara, efter en ganska trög inledning på första 18 hålen med 84 slag så bestämde jag mig för att sätta full fart och satsa på mycket birdies och det gav riktigt bra resultat 6 birdies blev det på rundan, 3 birdies på de sista 4 hålen med mycket mer smak, bara par på båda sista par 5orna:) 73 slag sista 18 hålen och det sjunde raka mästerskapet var bärgat, mycket glad:). Zabrina vann Tjejklassen på 9-håls banan så man kan säga att idag var det dubbel bubbel-glädje. Kul också att se Nico Silow och Alicia Edström spela de har blivit riktigt duktiga, jag får nog passa mig om 1 eller 2 år då kommer de att utmana mig om de fortsätter i samma fina takt som nu.

Klicka på länken för att se resultatet:

https://mingolf.golf.se/Competition/2376762#/competition/2376762/results/2384307

1
Aperture: 2.2
Camera: FRD-L09
Iso: 50
Orientation: 1
« av 5 »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *