Hoppa till innehåll

JMI Täby Svea Leasing Junior Open 2020 – 10 till 12 Augusti – Täby GK

  • av

Wow vilken tävling, Täby GK var en riktigt great utmaning. Vilka härliga, super svåra greener (Borde ha spelat inspel faktiskt) André kusinen min var med i tävlingen i Kill-klassen förstås:). Detta blev en riktig berg-dal bane tävling, hade 93 slag första rundan och låg sist på plats 23. Bröt ihop, sov och kom utvilad till andra dagen och spelade fantastisk golf, puttern var också mycket snällare än igår så det blev 76 slag och 4e bästa score för dagen, great! (Ryggen gjorde sig dock påmind så det var lite tråkigt….) klättrade till en 15e plats så det var grymt kul. Kom även utvilad till 3e dagen men ryggen var inte i bästa skick, började rundan med en birdie i vart fall, när jag hålade ut på 18e hålet så blev scoren 82 slag idag behöll min 15e plats i tävlingen, så sammanfattningsvis så 2 riktigt bra rundor. Blev 4 Birdies i tävlingen.

Klicka på länken för att se resultatet:

https://mingolf.golf.se/Competition/2276468#/competition/2276468/results/2307784

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *