Hoppa till innehåll

Kumla Junior Open JMI – Högantorpsbanan Kumla GK – 6 Augusti 2020

  • av

Idag var det 36 håls spel på Kumla GK, måste säga att 9de hålet på banan är nog den svåraste par 5a jag någonsin har spelat, väldigt smalt strategiskt utslag sedan så är andra slaget i en riktig kuperad terräng, vatten en bit framför green med stupande ”ravin” till vänster, jag detta hål förstörde mina chanser att komma på pallen men en 4e plats är jag ändå väldigt nöjd med, med tanke på att jag var 5 över par på detta par5 hål på 2 rundor. På köpet hade jag ont i ryggen pga av att jag hade hoppat snett på studsmatta dagen innan:( rundorna blev 81 slag och 82 slag, ingen Birdie idag tyvärr.

Klicka på länken för att se resultatet:

https://mingolf.golf.se/Competition/2285943#/competition/2285943/results/2315558

1
Aperture: 2.2
Camera: FRD-L09
Iso: 50
Orientation: 1
« av 5 »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *