Hoppa till innehåll

Östgöta Junior Open – ÖJO – JMI-tävling – 2 Juli 2020 – Norrköping Söderköping Golfklubb

  • av

Golf är en mycket annorlunda sport, när man känner sig som starkast kan det gå rätt åt pipsvängen:) det gjorde det idag om man summerar det lite kort så gick jag första rundan på 90 slag och andra rundan på 90 slag, så här i efterhand önskar man att man startar starkare än avslutar, dock så är jag en grym avslutare, sista 9 drog jag till med 2 birdies de hade jag inte sett röken av på hela dagen men när man liksom äh detta är snart över så då kommer de liksom ja det är golfen det:) idag blev jag sist i tävlingen men det gör inget då vet man att förmodligen så går det bättre nästa gång:)

Klicka på länken för att se resultatet:

https://mingolf.golf.se/Competition/2225040#/competition/2225040/results/2261406

1
Aperture: 2.2
Camera: FRD-L09
Iso: 50
Orientation: 1
« av 3 »

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *