Hoppa till innehåll

Junioravslutningen – Ågesta GK – 6 oktober 2019

Idag var det junioravslutning på Ågesta, vi spelade den vanliga, roliga super scramblen med massa roliga saker under rundan:)

Efter tävlingen så var det samling och prisutdelning, jag fick min pokal som mästarinna i Junior KM – Äldre juniorer flickor, Zabrina fick sin pokal som mästarinna i Yngre juniorer flickor. Sedan skulle det stora priset ÅRETS JUNIOR delas ut jag kände på mig att jag hade stor chans eftersom jag hade varit med och tagit Guld till Ågesta i Tjejligan i Stockholm, samt att jag tog brons medaljen i DAM KM och sist men inte minst segrade för sjätte året på raken i Junior KM, när Marcus sedan läste upp vem som blev Årets Junior och han sa mitt namn då bara spirade det glädje i hela kroppen:)

1
Aperture: 5.6
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 400
Orientation: 1
« av 14 »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *