Tjejligan FINAL – 24 Augusti 2019 – Lövsättra GK

Äntligen vann vi hela TJEJLIGAN, Vi på Ågesta blev de bästa tjejerna i Stockholm i år, hur känns inte det? Det känns asgrymt:)

Det roliga var att det blev särspel om Guldet, Niclas våran lagkapten tog ut mig att spela det på det 18e hålet mot en av tjejerna i Viksjös lag. På väg ned mot 18e tee så blev vi skjutsade av golfbil i en helt proffsig atmosfär:) I särspelet slog jag en perfekt drive, viksjö drog sin drive till skogen. Sedan så gjorde jag ett säkert par och vi vann hela ligan. Kändes extra kul när jag hade min lillasyster med i laget. De övriga i laget var Alma, Nico, Alicia, jag och Zabrina.

1
Aperture: 4.5
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 100
Orientation: 1
« av 14 »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *