Hoppa till innehåll

TEEN CUP – Region Kval – 7 Augusti 2019 – Arninge GK

Idag var en spännande dag vem skall ta sig till Sverige Finalen i TEEN CUP, storfavoriten Nora Sundberg höll för favorit trycket och gick på fina 72 slag, sedan kom Ebba Mattisson Thalén på en fin 2a plats med 74 slag, bra spelat Ebba. För mig blev det en fin 3e plats men missade tyvärr Sverige finalen då de 2 första går vidare, det blev 83 slag för mig med mersmak på väldigt mycket lägre score, puttern var tyvärr iskall tror det blev 41 puttar och det håller tyvärr inte:) men men det kommer fler år att tampas om kvalifikation till Sverige finalen bara att se framåt och kämpa på mot lägre scorer.

Klicka på länken för att se resultatet från tävlingen:

https://mingolf.golf.se/Competition/2087487#/competition/2087487/results/2130730

1
Aperture: 5
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 100
Orientation: 1
« av 11 »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *