Hoppa till innehåll

Teen Tour First omgång 6 – 8 september 2018 – Djursholms GK

  • av

Idag var jag med första gången på Teen Tour First, ville gärna spela på Ågesta eftersom det så sällan är tjejtävlingar där, så för att få vara med på TeenTour finalen så var det ett måste att vara med idag på omgång 6 av first, inget illa att spela på Djursholm för det e en fin bana. Idag trodde jag att nu sitter spelet, tyvärr avslutade jag tävlingen med att gå 9 över par de sista 5 hålen:) så det blev 90 slag och en 5e plats i tävlingen av 16 startande. Nu kommer jag Ågesta för jag e kvalificerad till den stora finalen:)

Klicka på länken för att se resultatet från tävlingen:

https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=1487429&scrolltohead=1#/competition/1487429/results/1576698

1
Aperture: 2.2
Camera: FRD-L09
Iso: 50
Orientation: 1
« av 5 »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *