Hoppa till innehåll

Tjejligan – FINAL – 25 Augusti 2018 – Lövsättra GK

Idag har det varit en helt fantastisk dag. Återigen har vi tagit oss till final i tjejligan tror det är 4e året på raken. Vi alla tjejer jag, Ellen, Emma, Nico & Wilma samlades på rangen för lite sammanstrålning tillsammans med våran suveräna lagkapten Niklas Silow, efter lite genomgång så var det dags för första matchen, den vann vi mot Täby och gick vidare till semifinal mot Lidingö, som vi tyvärr förlorade mot i ett särspel på 18e hålet som jag och en tjej från Lidingö möttes, hon satt sin putt och jag missade min, så grattis Lidingö till finalplatsen. Matchen om 3 pris blev en riktigt rysare matchen stod lika efter att vi hade spelat klart, så återigen så fick jag förtroendet av Niklas våran lagkapten att spela särspel på 18-hålet och denna gång så höll jag hela vägen in i mål och vi tog hand om den fina 3e platsen yes:) Kolla på bilderna hur glada vi blev:)

1
Aperture: 5.6
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 100
Orientation: 1
« av 11 »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *