Hoppa till innehåll

TEEN CUP Gruppkval – 13 juli 2018 – Ågesta GK

Idag var det dags för grupp-kval i Teen cup tidigare hette tävlingen Skandia Cup, spelade med mina vänner Kimelie Björling och Nathalie Borg det var jättekul, var väl inte fullt fokus på tävlingen för min del var ju ensam i min klass och jag vann ju givetvis ha ha, fick 88 slag scratch med 7 par, 6 bogeys och 5 dubbel bogeys, avancerade till Regional finalen det för Ni veta om senare hur det gick där:) Imorgon åker jag och hela familjen från Pappas sida till Mallorca på en 2 veckors semester med mycket sol och bad:)

 

Klicka på länken för att se resultatet från tävlingen:

https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=1631082&scrolltohead=1#/competition/1631082/results/1709111

1
Aperture: 2.2
Camera: FRD-L09
Iso: 50
Orientation: 1
« av 8 »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *