Hoppa till innehåll

Östgöta Junior Open – ÖJO (Klinga) – 3-4 JULI 2018 – Norrköping Söderköping GK

Vad roligt vi åkte till Farmor i Norrköping och bodde hos henne i 2 dagar, när vi kom till Norrköping på kvällen åkte vi en snabbis ut till golfbanan för att slå lite på rangen, sedan åkte vi till Farmor och det blev kramkalas för det var ganska länge sedan vi sågs senast. Efter en god natt sömn så blev det en härlig frukost och sedan direkt ut till golfbanan för att starta tävlingen med 36 hål första dagen. Man kan säga att första 18 hålen utan att spela banan förut gick inget vidare det blev 99 slag. Sedan käkade Pappa och jag en lunch och vi bestämde oss för att nu skall vi spela lite aggressiva spel och det lönade sig blev 86 slag rond 2, härligt kan man säga:). Efter en god middag på kvällen med Farmor och Linda och mina kusiner så var det dags att gå och lägga sig för att ha krafter att spela rond 3 dagen efter. Härlig frukost jag kände mig taggad för spel, kändes kanon på rangen slog härliga drawar med bra tryck i slagen, så man kunde tro att nu krossar jag banan, men ack vad man lurar sig i detta spel igen:) blev 96 slag sista ronden blä:) men jag är ändå nöjd med tävlingen gjorde en riktigt bra runda samt fick träffa Farmor och övriga släktingar:)

Klicka på länken för att se resultatet från tävlingen:

https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=1373055&scrolltohead=1#/competition/1373055/results/1473742

1
Aperture: 3.5
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 160
Orientation: 1
« av 7 »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *