Hoppa till innehåll

Teen Tour Future omg 2 – 9 juni 2018 – Enköpings GK

Imorse var man uppe vid 05.00, ibland är det tufft att vara golfspelare:). Vi styrde bilen mot Enköping, ytterligare en ny bana att bli utmanad av, inget inspel denna gång bara en noggrann genomgång av banguiden och det verkade funka aldeles glimmrande till sista hålet, öppnade första 9 hålen med 39 slag med mersmak faktiskt:). Ända fram till 15e hålet var jag bara 4 slag över banans par, tyvärr blev det en olycklig dubbel på 15e hålet, men kom snabbt tillbaka med en birdie på 16e hålet – bounce back kan man säga:). Tyvärr slog jag andra slaget på 18 hålet i en myrstack bredvid greenen och där blev domaren inkallad och jag fick plikt pga av att när jag skulle flytta en lien pinne bredvid bollen så var den även lite under bollen och bollen rubbades 2cm kanske:( så det blev en avslutande trippel på sista hålet 80 slag istället för lite mindre:) men men nya friska tag. Efter en härlig lunch med Pappa och min spelkompis Ida Lindqvist och hennes pappa så sköt jag en 85a sista 18 hålen, efter det var man väldigt mör i kroppen, kom på plats 11 av 22 deltagare så rätt nöjd ändå:)

Klicka på länken för att se resultatet från tävlingen:

https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=1485086&scrolltohead=1#/competition/1485086/results

1
Aperture: 5.6
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 100
Orientation: 1
« av 12 »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *