Hoppa till innehåll

Teen Tour Future #1 Östergötland – 20 maj 2018 – Bråvikens GK (Norrköping)

Dax för första omgången av Teen Tour Future på Bråviken i Norrköping, idag kände jag mig stark slog fantastiska slag på rangen (kolla på bilderna ser hur stark ut som helst:)) men ack vad man kan bedra sig i golf, sedan ute på banan så var magin som bortblåst men men det är bara att kämpa vidare, blev 97 slag första rundan efter lite lunch så kämpade jag mig igenom andra rundan och kom in på 6 slag bättre dvs 91 slag, gick i vart fall bättre:) sista rundan.

Klicka på länken så ser Ni resultaten från tävlingen:

https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=1483020&scrolltohead=1#/competition/1483020/results

1
« av 5 »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *