Hoppa till innehåll

Omgång 10 – Ågesta Junior o Minior Tour – 10 september 2017

Efter mina 2 trippelbogeys och 2 dubbel bogeys på Lövsättra tävlingen åkte Pappa och jag direkt till Ågesta för att vara med på våran 9 håls tävling, jag gjorde som Pappa sade bröt ihop och kom tillbaka:) Jag visste att jag var tvungen att gå riktigt lågt för att komma vidare till finalen och det gjorde jag verkligen jag sköt 2 birdies, 4 par, 2 bogeys och 1 dubbel bogey. Vann hela tävlingen på 21 poäng och tog mig till shoot out finalen nästa helg, vilken känsla att fixa detta när man bestämde sig för att fixa det! blev 38 slag på de 9 hålen, 2 över par kul som sjutton:)

Klicka på länken för att se resultatet från tävlingen:

http://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=1213084&scrolltohead=1#/competition/1213084/results

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *