Junioravslutningen 14 Oktober 2017 – Ågesta GK

Idag var det junioravslutning, vi började dagen med våran vanliga, roliga, spektakulära scramble tävling. Tyvärr fick vi ett riktigt dåligt väder, men det gör inget, kul att spela med sina golfkompisar gå runt och garva och ha skoj:) Zabrina min lilla syster med sitt lag blev 3a i tävlingen, GRATTIS Zabrina! Vid prisutdelningen så fick jag min efterlängtade guldpokal i junior KM, nu har jag tagit guld pokalen 4 år i rad:), Zabrina fick även sin efterlängtade pokal blev 3a i tjejklassen på 9-hålsbanan, grattis än en gång lillsyrran:)

Lite bilder att kika ifrån den roliga dagen.

IMG_5851
Aperture: 4
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 6400
Orientation: 1
« av 26 »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *