Hoppa till innehåll

FINAL Shoot Out – 17 September 2017 – Ågesta GK

Wow idag var det final i shoot out där alla 10 spelare slår ut samtidigt på första hålet och så åker 1 spelare ut på 1an och så fortsätter det så ända fram till 9de hålet där bara 2 spelare är kvar och gör upp om titeln. Kände mig oerhört taggad efter min fina vinst helgen innan som krävdes för att jag skulle stå här idag i finalen. Tänker inte berätta om alla hålen och allting vad som hände man jag var med i 2 omspel som jag vann och klarade mig vidare till nästa hål:) Till 9de hålet kom jag och Jesper Jansson (Jesper hade spelat fantastisk golf fram till detta hål), Jesper började med en drive som inte var hans bästa för dagen men det gick igenom alla träd i skogen och lade sig cirka 60 meter ifrån green. Jag slog en kanon drive som gick spikrakt mitt i fairway och 10 meter längre än Jespers alltså bara 50 meter från hålet:). Jesper var tvungen att slå ett lågt slag för att inte slå upp den i träden och han slog bollen fint och lågt till cirka 4 meter ifrån flaggan. Jag slog mitt andra slag cirka 5 meter från hålet, helt okej. Sedan så 3 puttade jag därifrån tyvärr och Jesper 2 puttade och vann hela tävlingen, lite snöpligt kändes det, men med lite eftertanke så var Jesper värd segern för han hade spelat helt felfritt fram till sista hålet. GRATTIS JESPER!

Lite bilder ifrån den trevliga publik tävlingen för oss juniorer, här får man verkligen känns på spänning när cirka 50-60 personer följer alla slag man slår.

IMG_5802
Aperture: 5.6
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 160
Orientation: 1
« av 24 »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *