Hoppa till innehåll

SGDF Mästerskapet 2017 – 17 augusti – Arninge GK

Golf är ett fantastiskt spel, idag var det dags för SGDF mästerskapet på Arninge GK och jag kände mig hur stark som helst, trodde att detta blir nog en lätt seger:) spelade ok till en början men på 9de hålet slog jag bollen till skogen och fick till slut i bollen i hålet på 9 slag:( blev 51 slag på första 9 hålen, inte bra:(. Började sedan rätt starkt på sista 9 hålen låg 3 över par efter 5 hål, slog sedan tredje slaget 5 meter för långt på sjätte hålet och hamnade i bunkern, bakom green vaktar en stor sjö så när jag slog bunker slaget så slog jag ej igenom slaget och blev kvar i bunkern, till slut blev det en dubbelbogey på hålet, fy……hål 7 och hål 8 gjorde jag 2 säkra par och hade bra vibbar i kroppen, men tråkigt nog slog jag out på tredje slaget, gick för långt över green helt enkelt och avslutade med en trippel bogey på hålet och totalt 44 slag…..hm kom tyvärr sist i denna tävling men tydligen kan man göra det också, bara att ta nya friska tag inför kommande tävlingar, lätt att skriva i vart fall:)

Klicka på länken för att se resultatet från tävlingen:

http://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=1224399&scrolltohead=1#/competition/1224399/results/1317410

1
Aperture: 8
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 100
Orientation: 1
« av 11 »

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *