Dam KM – 4-6 augusti 2017

Årets stora prestige tävling Dam KM, vem är bäst i klubben utav alla damer, flickor, tjejer:), under 3 dagar så spelar vi från blå tee istället för vanliga röd tee, så det gör det hela lite svårare men roligare.

För mig gick det mmmm helt okej:), började första 18 hålen på 91 slag, låg på 4e plats efter första dagen, andra dagen så sköt jag 92 slag och låg fortfarande på en 4e plats. Sista dagens spel kände jag mig stark, började tyvärr med en trippelbogey på första hålet, men kom starkt tillbaka på hål 4 och 5 där jag gjorde 2 raka birdies, kul:), trodde då att nu får jag till de första 9 hålen riktigt bra men tyvärr så strulade jag till det ordentligt på hål 9 och gjorde en 9a:(, där tog nog kraften lite slut och kom in totalt på 96 slag med en totalscore på alla 54 hålen på 279 slag. Tappade en placering sista dagen och slutade 5a i tävlingen, helt okej när man är klart yngst:) he he.

Grattis till Lovisa Norlén Åhman som tog en överraskande seger i hela tävlingen!

På bilderna ser Ni när jag och Kimelie tränar lite inför rundorna på rangen.

Klicka på länken om Ni vill se resultaten ifrån tävlingen:

http://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=1066258&scrolltohead=1#/competition/1066258/results/1152804

2
Aperture: 7.1
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 100
Orientation: 1
« av 17 »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *