Hoppa till innehåll

Ågesta Junior Challenge 26-28 juli 2017

Nu var det dags för pappas tävling för oss juniorer på Ågesta, 54 håls tävling för oss med lägre HCP på stora banan och 27 hål för de med lite högre HCP, Zabrina var med på lilla banan och spelade mot 2 killar, hon kämpade sig fram till en fin andraplats, grattis lillasyster!

André (Totto åååå min kusin:) var med i tävlingen på stora banan, det var kul så fick vi kämpa om vem som var bäst i familjen:) jag lyckades slå kusinen och det var kul:)

Under de 2 första dagarna så spelade jag faktiskt helt okej, hade rundorna scratch 84 och 85 slag med mersmak:) låg på en 8:e plats inför den avslutande dagen bara 2 slag upp till tredjeplatsen. Tyvärr så regnade det så mycket sista dagen så pappa och vi spelare tog ett gemensamt beslut att vi skulle spela 1 varv på 9-hålsbanan, för alla var ju väldigt sugna på att spela. Spelade helt okej och kämpade mig upp till en 4:e plats i tävlingen (när ni ser på resultat listan så står jag som 5:a men jag skall vara före Anton eftersom han fick fel HCP räknat på 9-hålsbanan). Grattis till Carl Bertil Eklund som efter 3 dagar gick -7 under par på 45 hål mycket bra!! Grattis även till Lovisa som vann scratch-klassen för oss tjejer, Lovisa slog mig med 8 slag!

http://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=1224127&scrolltohead=1#/competition/1224127/results/1316582

1
Aperture: 8
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 100
Orientation: 1
« av 25 »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *