Hoppa till innehåll

WOW – 79 slag som 12 åring:) hi hi (19 augusti 2017)

  • av

Vilken fantastisk rolig dag, dagen började med att jag och pappa steg upp väldigt tidigt, det var kallt och regnigt ute. Idag spelade jag Skandia Tour First på Botkyrka, jag blev 3:a i tävlingen och det är jag nöjd med, men mitt spel var mycket bättre än mina 90 slag, massa konstiga puttmissar, typ ned försputt från 4meter puttade jag 5 meter förbi:( Så jag sa till pappa att jag struntar i prisutdelningen (kom delad 3a med Rebecka Ringström) så hon får ta priset. För jag var så spelsugen när jag kände att jag hade spelet i kroppen, så vi drog till Ågesta och mycket riktigt så var de nu som jag kände helt rätt, de första 14 hålen var jag 1 över banans par totalt, yes:). Tyvärr kom det sedan en dubblebogey på hål 15, bogey på hål 16, bogey på hål 17 och för säkerthets skull en bogey på hål 18:) ha ha. Men 79 slag totalt SCRATCH inte illa för mig i vart fall:)

IMG_3145

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *