Hoppa till innehåll

Ågesta Junior o Minior Tour – Omgång 6 – 15 juli 2017

  • av

Precis hemkommen från mina andra utlandsresa utan golf:) bara sol, bad och små utflykter i FARO – Portugal.

Idag var det dags för omgång 6 av Ågestas egen junior tour, många verkar bortresta nu så vi var bara 6 spelare med idag, men det var kul ändå för jag spelade med min kusin Totto oooh:) och med min kompis Ella. Jag gjorde 3 PAR, 3 Bogeys & 3 Dubbel Bogeys, puttern var inte lika glödhet idag som senast men det kan nog bero på att jag inte körde nån minigolf i Portugal:) Blev 3a i tävlingen med 14 poäng så det var helt okej. Men nu börjar allvaret med mycket tävlingar som kommer upp och då vill jag prestera!:)

Klicka på länken för att se resultatet från tävlingen:

https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=1150323&scrolltohead=1#/competition/1150323/results

Bild 1
Aperture: 5.6
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 100
Orientation: 1
« av 13 »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *