Skandia Tour First – omgång 2 – Bro Bålsta GK – 11 juni 2017

Idag var det tävlingspremiär för mig på Annika Sörenstams hemmabana Bro Bålsta, skoj!

Andra omgången av Skandia Tour First, jag spelade med Mathilda Orring och den andra tjejen som skulle ha spelat i våran boll kunde tyvärr ej vara med så eftersom vi bara var 2 i bollen så blev det mycket väntande ute på banan på de som var framför oss.

Tyckte att tekniken satt bra, det som jag har tränat med Daniel Bäck under den senaste tiden. Dock så slog jag i princip alla mina inspel 20 meter för långt men med bra riktning över flaggan, så det blev mycket 3 puttar och en 4 putt:). det blev totalt 93 slag, 5 PAR och 8 Bogeys och 5 lite sämre hål…..Jag skall nu få koll på mina längder på mina klubbor, då är jag övertygad att jag kan scora runt 80 slag i nästa tävling, det blir kortare puttar:)

Se resultatet från tävlingen:

https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=1083999&scrolltohead=1#/competition/1083999/results/1168884

IMG_4653
Aperture: 5.6
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 100
Orientation: 1
« av 5 »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *