Tjejligan omgång 1 – 4 juni 2017 – Lidingö GK

Vilken härlig dag, regn, lite sol, lite vind och kul att spela lag spel med tjejkompisarna från klubben.

I våran grupp så ingår: Lidingö GK, Ågesta GK, Golftjej STHLM och Bro Bålsta GK

Vi mötte i våran första match Lidingö GK, där spelade jag singel match och den matchen vann jag, Linnea spelade också singel och delade sin match. Lovisa och Emma spelade foursome och den matchen förlorade de. Vi spelade oavgjort mot Lidingö och det var en bra start.

I match 2 så spelade vi mot Golftjej sthlm och då spelade jag singel match som jag tyvärr delade matchen:( Lovisa vann sin singel match och Linnea och Ellen förlorade tyvärr sin match:( så denna match blev också den delad:)

I match 3 (mot Bro Bålsta) så satte Uffe in mig att spela foursome med Emma och det gick jättebra, det var vinst och våran första foursome vinst för dagen, kul! Lovisa vann sin singel match med ett spännande avgörande på det 9:de hålet med publik o grejjer:). Linnea förlorade tyvärr sin singel match efter att haft ledningen till en början, kom igen Linnea i nästa omgång så krossar du dem:). Denna match så vann vi!

Vi ligger nu 2:a i gruppen, 3 går vidare efter omgång 2 som spelas den 11 augusti på Ågesta GK, kom dit och kika.

Jag fixade 2,5 poäng till oss

Lovisa fixade 2 poäng till oss

Linnea fixade 0,5 poäng till oss

Emma fixade 0,5 poäng till oss

Nästa omgång så fixar vi alla fullpott i alla matcher:)

IMG_4627
Aperture: 5.6
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 1250
Orientation: 1
« av 11 »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *