Skandia Tour Distrikt Final 2016 – Kungsängen GK

(Zabrina min lilla syster är med på bilderna:) hon vann KM för yngre flickor på 9-håls banan och fick sin efterlängtade pokal, GRATTIS BINA!)

Detta blev verkligen en spännande final, inför finalen som jag tyvärr ej kunde vara med i så var jag i ledningen på order-of-merit. Följde tävlingen via mobilen när jag själv var i Göteborg och spelade den årliga Triangelmatchen, Stockholm – Göteborg – Skåne i matchspel.

Glad blev jag när tävlingen var över för jag vann order-of-merit, vilken känsla att vara den bästa flickan på denna tour i Stockholm, ett stort GRATTIS till mig själv:). Grattis även till Kimelie Björling som blev 2a, Ågesta kommer nu:)

Klicka på länken så ser Ni order-of-merit 2016:

https://www9.golf.se/Competition/GBTour/OrderOfMerit.aspx?compid=42e282d7-be4e-013a-aacf-d601958689c2&scrolltohead=1#/orderofmerit/27007

IMG_3556
Aperture: 5
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 400
Orientation: 1
« av 10 »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *