Triangelmatchen – Öijareds GK – 24/25 September 2016

IMG_20160925_161125
Aperture: 2
Camera: SM-A500FU
Iso: 50
Orientation: 1
« av 24 »

Wow vilken resa, jag och 11 andra spelare från Stockholm åkte till Öijareds GK för 2 dagars matchspel mot Göteborgs Golfförbund och Skånes Golfförbund. Vi bodde i ett fantastiskt klubbhus, öppen spis, pool, hotell, gym ja allt vad ni kan tänka Er fanns på området:)

Tänker inte skriva allt vad vi var med om men ska sammanfatta lite. På lördagsmorgonen så började vi med foursome och jag spelade med Melker Bäckström från Ullna GK, vi krossade våra motståndare och matchen var slut redan på 13e hålet:). Efter våra foursome matcher hade vi samlat ihop 2,5 poäng till laget det såg ganska ljust ut inför eftermiddagens bästboll matcher. Jag och Melker körde även bästbollen, då fick vi lite tuffare men vi vann ändå matchen med 2up efter 18e hålet, jippii, hitills hade vi fixat 2 poäng till laget. Tyvärr gick det sämre för de övriga och efter bästbollarna så hade vi bara 3,5 poäng totalt. Göteborg hade 8,5 poäng efter första dagen och Skåne hade 7 poäng tror jag:)

På söndags morgonen inför alla våra 12 singel matcher så hade vi ändå en chans att vinna hela tävlingen men då fick vi bara förlora några få singelmatcher. Hela laget var riktigt taggade för matcherna och jag var otroligt taggad, pappa sade till mig att bara så du vet så kan du vinna efter 10 hål om du spelar på topp, så jag bestämde mig för att nu skall jag bevisa att det går att vinna så snabbt, jag spelade otroligt bra, vann redan min match mot göteborgs tjejen efter 12 hål, då var jag 7 up och matchen var slut:) Hela laget fick ihop 6 poäng sista dagen, det var faktiskt helt okej. Skulle lite fler puttar ha gått i för oss, som det faktiskt gjorde för de andra lagen så skulle vi ha vunnit:)

Göteborg vann hela tävlingen, fick 13,5 poäng, Skåne fick 13 poäng och vi fick 9,5 poäng. Nästa år du tar vi det för då tror jag att tävlingen går i Stockholm, hemmaplan Ni vet ha ha:). Jag var nöjd med min insats till laget, grejjade 3 poäng så full pott:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *