Hoppa till innehåll

Skandia Tour Distrikt omgång 6 – Saltsjöbadens GK – 11 September 2016

  • av
prisutdelning
Aperture: 2
Camera: SM-A500FU
Iso: 50
Orientation: 1
« av 24 »

Idag kom jag till tävlingen med bra minnen från i somras då jag vann Rookietouren här på Saltsjöbadens GK, trodde stenhårt på att jag skulle vinna tävlingen idag:). Spelade inte min bästa golf idag men fick ihop scoren rätt okej ändå blev 90 slag till slut efter ett fantastiskt fint inspel på sista hålet:)

Jag blev 2a idag efter Nora Sundberg som spelade bra idag, Nora fick 84 slag, GRATTIS NORA!!

Det som är riktigt kul är att jag leder Order-Of-Merit med 8 poäng till 2an som är Kimelie Björling min kompis från Ågesta:)

Tyvärr så kan jag inte vara med i finalen och försvara min första plata, för jag kommer att åka till Öijareds GK i Göteborg för att vara med i Stockholmslaget som möter Göteborg och Skåne distrikten i matchspel som Ryder Cup, det skall bli kul:). Heja Kimelie nu får du ta hem bucklan till Ågesta så får vi dela lite på den under vintern ha ha:)

Klicka på länken så kan Ni se resultatet från tävlingen:

https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=0b2bf7a4-7056-9cef-0a50-385ba00a096b&scrolltohead=1#/competition/567049/results

Klicka på länken så kan Ni se order-of-merit Skandia Distrikt:

http://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1053#/customer/935/orderofmerit/27007

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *