Hoppa till innehåll

Omgång 6 – Rookietour SGDF – Salems GK – 3 September 2016

  • av
IMG_3267
Aperture: 4
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 100
Orientation: 1
« av 4 »

För mig var detta perfekt väder att tävla i, lite sol och inte för varmt. Idag spelade jag 6e omgången av Rookietouren på Salems GK, spelade med Ellen Ramstedt det var kul, för hon och jag skall åka till Göteborg och representera Stockholms Distriktet i Triangelmatchen mot Göteborg och Skåne, vi pratade lite om den spännande tävlingen och att det skall bli riktigt kul att vara med i Stockholms laget:)

Ellen spelade hur bra som helst idag hon vann hela tävlingen och avslutade nästan med en eagle på 18 e hålet, GRATTIS ELLEN!

Själv blev jag 2a och det är inte heller dåligt:) spelade helt okej hade tyvärr 4 mindre bra hål och där drog Ellen ifrån mig:) Tyvärr kan inte jag och Ellen vara med på Rookietour finalen eftersom Triangelmatchen är just dessa datum:( men man kan ju inte vara med överallt fast man vill:). Efter dagens tävling så ligger Ellen på första plats på order-of-merit och jag på 3e plats, hoppas vi håller dessa placeringar ändå:)

Klicka på länken nedan för att se listan på order-of-merit:

http://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1053#/customer/935/orderofmerit/29812

På länken nedanför kan Ni se resultatet från dagens tävling:

https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=c225fce7-b63e-ed82-dc20-d7cb77e5a4a1&scrolltohead=1#/competition/648832/results/728805/1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *