Tjejligan final – 27 augusti 2016

IMG_3243
Aperture: 5
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 100
Orientation: 1
« av 18 »

Idag var det den stora finalen som vi hade tagit oss till, jag, Ella, Linnéa och Klara. Vårat andra lag hade också tagit sig till final med Lovisa, Kimelie, Tyra och Hanna.

Skön stämning och bra väder tidigt på morgonen men väldigt hård blåst:)

I kvartsfinalen fick vi möta Viksjö och det gick jätte bra vi vann 2 matcher av 3 och delade den 3e matchen så vi gick vidare till semifinal mot Lidingö 1.

Semifinalen blev väldigt gastkramande, jag och Klara fick möta 2 tjejer med HCP 33 och de fick hela 7 slag mot oss på 9 hål vi förlorade den matchen på 7e hålet, men de tjejerna spelade absolut inte som 33 handicapare snarare 18-20…..så kan det gå:). Linnea gick starkt fram i sin match och den matchen avgjorde hon redan på 6e hålet med ett grymt bra spel!

Ella låg under i sin match med 1 ned innan sista hålet, där var Ella vrål stark och vann det hålet så matchen delades, det gjorde att hela matchen delades och matchen var tvungen att avgöras i särspel. Pappa som var coach ville ge Ella chansen att ta särspelet eftersom hon var så stark att vända sin match på det sista hålet. Tyvärr förlorade vi särspelet och fick nu spela match om 3e pris mot Huvudstaden.

I bronsmatchen så fick jag spela singel 1 och spelade mot Ebba Nordin och jag vann min match mot henne på det 8e hålet. Linnea vann också sin match den avgjordes på 9e hålet. Foursome matchen med Klara och Ella delades så vi vann hela matchen och kom på en fin 3e plats, bronspengen fick vi på Ågesta:)

I vårat andra lag så kom vi till final dock förlorade vi den där och bärgade en fin silvermedalj, Grattis Ågesta tjejer vi äger:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *