Tjejligan omgång 2, 12 augusti 2016 – Riksten

IMG_3193
Aperture: 5
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 100
Orientation: 1
« av 13 »

Wow vilken omgång!!! Tyvärr var vi inte fullt lag så vi fick lämna WO i våran första singel match i våra 3 matcher idag. Vi började första matchen mot Huvudstaden, vi började grymt bra, Linnea och jag spelade foursome och vi var 3 up efter 5 hål, vi trodde liksom det var klart men aj aj vad man kan ha fel, Huvudstaden vände matchen och satt en 3 meters putt på sista hålet för vinst:(

Likadant var det i Ellas singel match mot Ebba från huvudstaden, Ella var 3 up efter 5 hål och förlorade också på sista hålet:(

Sedan fick vi möta GSS och jag spelade singel mot en tjej som är är 18 år har 18 i HCP så jag fick lämna 3 slag till henne på 9 hål, hon spelade helt felfri golf och gjorde 6 raka par så matchen slutade på 6e hålet:(, jag vann 3e hålet på en birdie, det säger ganska mycket om hur bra tjejen med 18 i hcp spelade:)

Linnea och Ella spelade foursome de var 3 ned efter 6 hål, sedan vann de 7e hålet och var bara 2 ned, men GSS vann på 8e hålet, GSS spelade felfri golf så det är bara att gratulera dem för vinsten.

Jag tror vi blir 2a i gruppen efter att vi vann första omgången så vi är vidare till finalen i slutet på augusti, vårat andra lag med Lovisa, Kimelie, Tyra och Hedda tog sig också vidare till finalspelet, kul att vi har båda lag i finalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *