Skandia Cup Regionskval 2016 – Lidingö GK

IMG_3138
Aperture: 5
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 250
Orientation: 1
« av 7 »

I tisdags den 9 augusti var det stora Regions kvalet att ta sig till Skandia Cup Riksfinal i slutet av augusti. Det var värsta busvädret det blåste i princip orkanvindar så det var svårt för mig eftersom jag slår rätt så höga slag så bollen tog tag i bollen många gånger:(. Hur som helst så blev det mycket spännande efter 9-hål så låg jag på 2a plats och då var jag vidare till den stora finlaen men tyvärr så tappade jag lite på slutet på de 4 sista hålen det blev ett vattenbesök lika med dubbel bogey, missad kortputt på 16e för bogey och för långt inspel på 17e med chipp 2 putt som resultat och bogey. På 18e hade jag ett kanonutslag i motvinden cirka 200 meter dock så fastande den i fairway bunkern och så slog jag bara fram den, inspelet kort om green samt chip 2 putt:( och ett total resultat på 89 slag som jag ändå var rätt så nöjd med dock så tappade jag en placering och Nora Sundberg klev förbi mig på de sista 9 hålen. Grattis Nora till Riksfinal platsen!

När de höll prisutdelningen så kom dagens överraskning och det var att 3an och 4an blir uttagna till Triangelmatch i Ryder Cup format mot Göteborgs Distrikt och Skånedistrikt i slutet på september, då tar vi tåget ner till Göteborg för 3-dagars spel, bor på hotell och mår fint:). Simon Strandberg min golf kompis från Ågesta blev också 3a så han är även uttagen till Triangelmatchen. Nu skall vi kämpa för Stockholms vinst!

Klicka på länken så ser Ni resultaten från tävlingen:

https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=bbdb3148-f637-93ec-0ad3-ac1eb5b8bfcd&scrolltohead=1#/competition/828421/results/911914/2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *