SGDF Mästerskapet 2016

IMG_3124
Aperture: 5.6
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 160
Orientation: 1
« av 10 »

I måndags tävlade jag i SGDF Mästerskapet på Bro Bålsta GK (Annika Sörenstams hemmaklubb). Innan tävlingen åkte pappa och jag till Bro Hof GK precis när vi kom fram så frågade pappa mig om jag hade med mig mina wedgar, hm det hade jag glömt hos mamma så pappa lämnade av mig på Bro Hof och fick åka tillbaka till stan och hämta dem:(. Under tiden så värmde jag upp på rangen och sedan körde jag putt träning, kändes bra helt enkelt:)

När pappa kom tillbaka så åkte vi till Bro Bålsta och käkade lunch tillsammans med Linnea och hennes mamma och pappa.

Tävlingen gick helt okej för mig jag var 7 slag sämre än HCP och det var okej i det blåsiga vädret. Bättre gick det för min kompis Lovisa Norlén Åhman hon vann scratch klassen och kom 2a i huvudtävlingen, kul Lovisa att du fick till detta fina spel!

Klicka på länken så ser Ni resultatet från tävlingen:

https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=db6a8d7f-0090-f342-0447-3f9b34b139cb&scrolltohead=1#/competition/851825/results/939893/1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *