Hoppa till innehåll

Skandia Tour Regional omgång 4. 29 juli 2016

  • av
IMG_3083
Aperture: 4
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 320
Orientation: 1
« av 11 »

Golf är fantastiskt, ibland känner man att man skall spela hur bra som helst och så blir det bara krakelibrak:) idag var en krakelibrak dag. Sedan är golfen också en härlig sport för man kan skylla på 3-puttar, dåliga greener, blåser för mycket eller att det är kallt ute eller som idag att det är jättevarmt:) idag fick jag tydligen solsting eller vad det kallas ha ha, ingenting funkade på banan, jag försökte dricka hur mycket vatten som helst men ikke det gick käpprätt åt skogen idag:(. Kämpade mig i vart fall runt alla 27 hålen (Trodde att det bara var 18 hål, när pappa sa att det är 9 hål till då höll jag på svimma:) . Det som var kul idag var att min golf kompis Nathalie Borg spelade mycket bra golf, hon placerade sig på en 5:e plats i tävlingen fast hon bara är 12 år (1 år äldre än mig dock hi hi:))

Här nedan kan Ni se resultaten från tävlingen:

https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=bcd4db4b-8700-0795-25fe-a340979eb818&scrolltohead=1#/competition/628306/results

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *