Ågesta Junior Challenge – FINAL, 5-7 Juli 2016

IMG_2935
Aperture: 4.5
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 100
Orientation: 1
« av 15 »

Vilken höjdartävling det blev, första dagen så sänkte jag mitt HCP och gick min lägsta Scratch runda i tävling 84 slag Jippi:) sänkte mig rejält. Efter första dagen så låg jag på en 3e plats och min golf kompis Filip sköt en 64 netto score och ledde tävlingen. Andra dagen var inte min bästa dag den vill jag helst glömma ha ha sköt 96 slag scratch och sjönk till en 5e plats, Oscar Thern en annan golf kompis till mig sköt 64 slag netto och gick upp i ledningen. Då bestämda jag mig att nu får det vara nog nu skall jag prestera den 3e dagen och det gjorde jag och sköt 86 slag scratch med en avslutande dubbel bogey:). En som gick som tåget dag 3 var Linnéa som fullföljde sin spelplan att spela på säkerhet och gjorde det, Linnéa vann A-Klassen före Ella och på 3e plats kom Oscar, jag blev till slut 4a, hm:). STORT GRATTIS TILL LINNÈA DIMHOLT!

Jag vann dock scratchklassen för tjejer och fick 3 nya fina Titleis PRO V1:or:) I Kill klassen vann Wilmo Andersson scratchklassen.

I B-Klassen vann Klara Nilsson efter 3 dagar, hon var i ledningen ända från dag 1, STORT GRATTIS TILL KLARA NILSSON! 2a blev Hedda och 3a blev Tyra.

Första dagen av tävlingen så höll vi en longdriving competiton på rangen i 3 klasser, Ella Strömfelt vann tjejklassen, Erik Strömfelt vann killklassen och Joakim Gräns vann Herrklassen.

Klicka på länken så kan Ni se resultaten:

https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=903ffb58-0323-e016-ac16-ca9f49e77e81&scrolltohead=1#/competition/823792/results/907007/3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *