Ågesta Junior & Miniortour omgång 5. – 2 Juli 2016

IMG_2921
Aperture: 5.6
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 125
Orientation: 1
« av 10 »

Idag var en mycket speciell dag för mig, Zabrina min lilla syster var med i tävlingen på 9-håls banan det var hennes 3e tävling för året, bra kämpat Bina:)

Inte nog med det så var min kusin Totto från Åland på besök och han var också med i tävlingen, vi gick i samma boll och det var kul. Det tar inte slut med det, Monia min pappas syster var också på golfbanan och kikade på oss. Det tar inte slut här heller:) Binas mamma Ammi var också på golfbanan och sist men inte minst så dök Monias kompis Nette ut till banan och gick och kikade på när jag spelade. Det var tävling men kändes mer som att man var ute och bara hade kul med familjen och vänner:)

Resultatmässigt skramlade jag ihop 15 poäng på 9-hål och det var väl inte så dåligt:)

Se resultaten nedan med att klicka på länken:

https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=65b26065-9f0b-ac44-f857-a3272142926d&scrolltohead=1#/competition/719756/results

2 kommentarer på “Ågesta Junior & Miniortour omgång 5. – 2 Juli 2016

    • Självklart kusinen min så blir det fler dar med tävlingar för oss tillsammans. Vi ses Totto åoo:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *