Hoppa till innehåll

Skandia Tour Distrikt – Omgång 2 – Stockholms GK

  • av
IMG_2675
Aperture: 4
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 100
Orientation: 1
« av 12 »

Idag var det dags för omgång 2 av Skandia Tour Distrikt. Tidigare i veckan precis efter min förkylning så var Kimelie och jag och körde inspel på banan, trixig bana, gäller att ha koll på vad man gör:)

Idag kan man lungt säga att detta inte var min bästa dag på golfbanan, ärlig som jag är så funkade ingenting riktigt som jag ville, kom in på 104 slag brutto med en kall putter och kalla klubbor, blev på plats 13 av 15 startande tjejer. Min kompis Fiona spelade mycket mycket bra och vann tävlingen i utklassningsstil på rikigt fina 86 slag, GRATTIS FIONA!

Jag lovar Er jag kommer att komma tillbaka med fina resultat inom kort:)

Här kan på länken ned kan Ni se resultaten på tävlingen:

https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=d639d4d8-fa38-f6b9-8968-14f77d5abec1&scrolltohead=1#/competition/567045/results

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *