Damlaget omgång 1 – Ågesta GK vs Ullna GK – 23 maj 2016

Idag gjorde jag premiär i damlaget för Ågesta GK det var otroligt roligt att de frågade mig om jag ville vara med. Fick ledigt halva dagen ifrån skolan, pappa kom och hämtade mig från skolan sedan åkte vi direkt till Ågesta och åt en god lunch på restaurangen. Efter det var det dags för att få igång slagen på rangen, till slut kändes det riktigt bra, var mycket laddad att slå ut på första tee. Fick möta en kvinna från Ullna som var mycket trevlig, dock så förlorade jag matchen men jag tar med mig mycket från denna runda eftersom jag tycket att jag spelade minst lika bra som henne:) det jag gjorde lite sämre var mina inspel från 50-100 meter som tyvärr alltid blev för korta. Speciellt från matchen kommer jag ihåg på hål 5 då tänkte jag att detta hål har jag sämst delning på men den trevliga kvinnan från Ullna sänkte sitt 30 meters slag från skogsterrängen:). På hål 7 så 4-puttade jag tyvärr och delade hålet:(. På hål 10 hade jag ett perfekt utslag som lade sig 4 meter från flaggan, den trevliga kvinnan från Ullna slog till höger om greenen in i skogen, hon sade till mig på väg till greenen jag kommer att sänka slaget från skogen och det var precis det hon gjorde:) jag missade min birdie putt med cirka 5 cm och förlorade hålet, lärdomen jag tar med mig från denna match som jag till slut förlorade är att i matchspel kan i princip vad som helst hända. Jag är dock taggad att spela för damlaget igen om Christer ger mig chansen:)

IMG_2622
Aperture: 4.5
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 100
Orientation: 1
« av 19 »

2 kommentarer på “Damlaget omgång 1 – Ågesta GK vs Ullna GK – 23 maj 2016

  • Det var en ära att ha med dig i laget. Du kommer spela många seriespel för Ågesta om du vill. Viktigaste nu är att du hade roligt. Alla var så imponerade av dig. Träna på nu och ha kul.

    Christer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *