Golf Tjej Sthlm – Arninge GK – 21 maj, 2016

Idag var det en kul dag ute på Arninge GK där jag träffade nya tjejer från olika klubbar runt om i Stockholm. På förmiddagen så hade vi olika stationsträningar, puttning, chippning mm:). Sedan åt vi en väldigt god Spaghetti Bolognese, blev dock lite stressigt när maten var lite sen och vi skulle starta scramble tävlingen klockan 12.00 men vi hann precis i tid:). Var en kul 9-håls runda som jag och 2 kompisar spelade scramble, jag tror vi gick 4 eller 5 slag över par och det är rätt bra det:) Snabbt efter vi kom in så var det bara att hoppa in i bilen och åka till Ågesta GK för att vara med i våran Junior och Minior tour.

IMG_2568
Aperture: 7.1
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 100
Orientation: 1
« av 17 »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *