Hoppa till innehåll

Ta med en tjejkompis – Ågesta GK

2016-05-15

Idag så hade vi den roliga dagen att vi alla tjejer i Tjejteam 1 skulle ta med en kompis till klubben för att umgås, träna golf, käka lite och sedan spela på banan. Vi träffades alla i restaurangen och presenterade oss för varandra, sedan fixade ledarna en god varm choklad till alla oss. Efter det gick vi ner till puttinggreenen där vi fick coacha och träna våra kompisar med stöttning av Nathalie. Efter puttningslektionen så gick vi till rangen och där fick vi lära ut de enklaste grunderna i svingrörelsen, grepp, balans, sikte mm:)

När vi var klara på rangen så gick vi alla upp till restaurangen och käkade lunch, det blev en underbart god hamburgertallrik:)

Vi avslutade den roliga dagen med att ta ut våra kompisar på banan, där vi spelade scramble, de var jätteduktiga efter så kort tids övning. Nu får vi hoppas att många av våra kompisar tycket golf var kul att de också kommer att börja spela golf så fort som möjligt:)

Allt för nu mina vänner!

IMG_2522
Aperture: 5.6
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 160
Orientation: 1
« av 15 »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *