Hoppa till innehåll

Skandia Tour Distrikt – Omgång 1 – Wäsby GK

IMG_2504 (1)
Aperture: 5
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 125
Orientation: 1
« av 3 »

Nu har jag gjort min premiär på den stora touren:) Idag spelade jag min första tävling på Skandia Tour Distrikt på en kall, vindbitande och rätt så tuff bana Wäsby GK. Summan av kardemumman var att jag spelade sämst av alla på de första 9-hålen, då räknar jag in en 6-putt på hål 5, märklig känsla bollen ville inte neri hål:) plus 3st. 4-puttar (Pappa och jag har tränat på att aldrig slå bollen kort om hål så fick lite tuffa returer kan man lungt säga:). Sedan stark som jag är ha ha, så spelade jag bäst av alla på de sista 9-hålen fast jag avslutade med en 4-putt och trippel bogey, 43 slag sista 9-hålen med en birdie känns mycket spännande för resten av säsongen, hoppas nu att det håller i sig och att jag fortsätter vara stark och då på alla 18-hål:). Vill avsluta med att säga GRATTIS till Kimelie som spelade mycket bra och tog en fin 4:e plats!

Jag blev till slut placerad på en 11:e plats av 24 startande.

Klicka nedan så kan Ni se resultatet av hela tävlingen:

https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=7eea32c8-361b-9197-48f4-218cfe4dc1eb&scrolltohead=1#/competition/566816/results

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *