Omgång 1 – Rookie Tour – Ingarö GK – 2016

Äntligen var det dags för att möta alla andra tjejer från klubbarna runt om i Stockholm, jag vaknade rätt så tidigt när pappa väckte mig till en härlig frukost. Jag hade starttid 12.40 men vi drog redan hemifrån strax innan 10. När vi kom fram till golfbanan så dök Kimelie och hennes pappa Roger upp. Sedan gick vi till rangen och jag slog igenom alla min järnklubbor och de gick jättebra. Efter det så blev det en härlig lunch tillsammans med pappa, Kimelie och Roger. Sedan ville jag putta men pappa ville att jag skulle slå in min Driver för den har spökat lite på sistone:) Drivern gick inte alls som jag ville på rangen:(

Gick ner till första tee och träffade min spelkompis Sofia från Lidingö, en tjej med 28 i HCP. (Hon började de 3 första hålen med Birdie, Bogey & Birdie, wow lixom:) Själv så började jag med bogey, katastrof (9) och bogey, men efter hål 3 så kom jag igång och alla drivers gick hur fint som helst, dock så ville inte mina puttar trilla i. Sammanfattningsvis så var det en mycket bra runda hade 91 slag brutto och 74 slag netto så jag gick på mitt HCP och det är godkänt:). Slutade på en 5:e plats det är bra!

Länk till resultatlistan:

https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=a0c5373c-431e-2005-991e-b33cc1c76ee6&scrolltohead=1#/competition/646683/results/726731/1

Min kompis Rebecka vann hela tävlingen på 60 slag netto ett otroligt bra resultat, STORT GRATTIS Rebecka!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *