Träningsläger 23/24 april – Åtvidabergs GK

Samling 2
Aperture: 7.1
Camera: Canon EOS 100D
Iso: 100
Orientation: 1
« av 29 »

Vi samlades klockan 07.00 vid Ågesta Gks parkering, sedan packade vi in alla våra golfklubbor, väskor och oss själva och ledarna i våra bilar och sedan åkte vi mot Åtvidabergs GK för ett 2-dagars träningsläger. När vi kom fram till Åtvidaberg så tog vi lite gruppbilder innan vi körde igång våran träning.

 

Samling 1

Samling 2

Gruppbild 10

Nu är vi igång med putt träningen, vi kör lite olika roliga och bra putt övningar.

Iza PuttarPutt träning 4Putt träning 3Putt träning 2Putt träning 1Ledare_AnnaLedare 1Ledar_uffePappa Pappa skojar lite ute på banan:)

 

Efter putt träningen så träffade vi några tjejer ifrån Åtvidabergs GK när vi samtidigt som dem käkade lunch, efter lunchen delade vi upp oss i olika scramble lag tillsammans med tjejerna ifrån Åtvidaberg. Lovisa & Kimelie spelade i samma lag och jag och Ella spelade i samma lag, vi var lika inför sista hålet men där spelade Lovisa & Kimelie bättre än oss och vann hela tävlingen. Grattis Lovisa & Kimelie!

Efter tävlingen så fick vi våra rum och jag delade rum med Linnea som jag tycker är en toppen tjej:)

 

Sedan käkade vi alla tjejer från Ågesta tillsammans med våra ledare en god måltid på vårat mysiga hotell.

Middag 3Middag 2Middag 1

Efter middagen åkte vi till Åtvidabergs Bowlinghall och spelade mot Åtvidabergs tjejer, det var jättekul. När vi skulle åka därifrån så hade det kommit jättemycket snö:). När vi kom fram till hotellet så samlades vi alla tjejer och ledare och umgicks, vi körde lite charader att man fick gissa vems sving man härmade:) vi fick även lite snacks på kvällen mums:)

 

På söndagen när vi vaknade så låg snön kvar på marken, så vi kunde inte träna på banan så vi åkte till deras jättefina inomhus hall och tränade chippning och puttning i olika stationer.

Dag 2 Putt_Chipp 5Dag 2 Putt_Chipp 4Dag 2 Putt_Chipp 3Dag 2 Putt_Chipp 2Dag 2 Putt_Chipp 1

När vi var klara med träningen i hallen så åkte vi tillbaka till golfklubben och åt en jättegod lunch i deras mysiga restaurang. Sedan åkte vi hem mot Ågesta och då blev det ytterligare 2 timmars träning för mig på puttinggreenen:)

Dag 2_Lunch 5Dag 2_Lunch 4Dag 2_Lunch 3Dag 2_Lunch 2Dag 2_Lunch 1

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *